Jei turite 2 kiaušinius ir 3 bulves, paruoškite šį skanų patiekalą: keiskite įdarą, gaminkite bent kasdien

Šis bulvių patiekalas jums turėtų patikti ir ne tik dėl savo paprastumo bei skonio – keiskite įdarus ir kiekvieną kartą turėsite visiškai kitokį skonį.Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • bulvės, 3 vnt;kiaušiniai, 2 vnt;dešra, 100 g;sūris, 100 g;druska, pipirai, prieskoniai.
  • Gaminimo procesasIš esmės produktų kiekis yra savavališkas, kuo daugiau, tuo skaniau.Tris bulves sutarkuokite ant rupios trintuvės, pasūdykite ir palikite 5 minutes, kol pasirodys sultys.Išpilkite sultis ir šiek tiek išspauskite.Į bulves įmuškite kiaušinius, pagal skonį druskos ir pipirų.

    Patarimas : į bulves galite dėti kapotų ir aromatinių žolelių bei paruoštų bulvėms skirtų prieskonių.

    Įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir paskleiskite dalį masės, išlyginkite ją į blyną.Kepkite ant silpnos ugnies, kol iškeps, apverskite ir kepkite kitą pusę po dangčiu 2 – 3 minutes ant silpnos ugnies.Paimkite bet kokią dešrą, virtą ar rūkytą, supjaustykite juostelėmis, sutarkuokite sūrį.Į vieną pusę dedame įdarą, dešrą ir sūrį ir uždengiame antrąja blyno dalimi.Kepkite, kol sūris išsilydys.Patiekite su įvairiais padažais.

    Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
    Sutinku
    Nesutinku