2025 metų simbolis: ką svarbu žinoti

Žaliam medžio drakonui nespėjus atvykti pas mus, astrologijos mylėtojai pradėjo žvelgti į ateitį: koks bus 2025-ųjų simbolis, ką jis atneš? Atsakome: po drakono atsiras gyvatė – taip pat medinė ir žalia.

Straipsnyje paaiškinama:

1. Kodėl gyvatė žalia ir medinė?
2. Kokie žmonės gimsta Gyvatės metais?
3. Kaip sutikti metų šeimininkę
4. Ko tikėtis iš Gyvatės metų
5. Kokie jums bus šie metai?

Kodėl gyvatė žalia ir medinė?
Kinų kultūroje išmintinga ir gudri gyvatė dažnai atlieka stebuklingos padėjėjos ir paslapčių saugotojos vaidmenį: padeda susidoroti su sunkumais ir parodo teisingą kelią. Gyvatė yra taikus ir ramus gyvūnas, tačiau gali atsistoti už save, todėl geriau jos nepykti.

Bet kodėl jis pagamintas iš medžio ir kodėl jis žalias? Tai labai paprasta: rytų horoskope kiekvienais metais, be „šeimininko“ gyvūno, taip pat priskiriamas vienas iš elementų ar elementų: auksas, ugnis, vanduo, žemė ir mediena. Simbolinė medžio spalva yra žalia.

Pagal šias taisykles „mediškumas“ žada sėkmę ir tobulėjimą, o žalia spalva – apie lankstumą, ramybę ir gebėjimą prisitaikyti prie aplinkybių neprarandant gerovės. Kaip matote, ženklai nėra blogi.

Kokie žmonės gimsta Gyvatės metais?
Pagal kinų horoskopą žmonės, gimę tam tikro gyvūno metais, su visu savo individualumu, turi tam tikrų bendrų charakterio bruožų. Savo ženklus turi ir gimusieji po gyvatės ženklu – tai yra tie, kuriems 2025 metais sukaks 12, 24, 36, 48, 60, 72 ar 84 metai.

Tie, kuriuos saugo gyvatė:

linkę į pragmatiškus vertinimus ir kryptingi ketinimai;
vengti rizikingų įsipareigojimų;
mokėti stebėti ir daryti išvadas;
išsiskiriantis intelektu ir gabus gabumais;
nesijaudink be rimtų priežasčių.
Šių savybių dėka jie tampa gerais lyderiais – arba profesijų, kuriose svarbu ramybė, susikaupimas, sveikas protas ir talentas, atstovais.

Kaip sutikti metų šeimininkę
Pagal rytų kalendorių gyvatė drakoną pakeis tik kitų metų sausio pabaigoje. Tačiau tai jokiu būdu netrukdo jai rengti iškilmingą susitikimą Naujųjų metų išvakarėse.

Kuo apsirengti
Šventę reikia švęsti „stiliai“: dekoras iš blizgučių, imituojančių žvynų blizgesį, atspaudai su atitinkamu raštu, gyvatės apyrankė ar karoliai – visa tai nudžiugins metų šeimininkę.

Kalbant apie drabužių spalvų pasirinkimą, pravers žalios spalvos atspalviai, tačiau jais apsiriboti nereikia: žvynuoti būna labai skirtingų spalvų. Jei nemėgstate žalios spalvos, rinkitės pilką, pienišką, smėlio arba rudą. Tačiau apie raudoną spalvą kol kas geriau pamirškite: šiais laikais ji visiškai ne vietoje.

Kaip papuošti namus
Įsivaizduokite, kad įrengiate terariumą: pasirūpinkite jaukiomis vietomis privatumui, zonuokite erdvę naudodami skirtingus šviesos šaltinius, venkite per ryškių dėmių interjere.

Iš akmenų galite sukurti laikinus papuošalus. Raskite visus gražius akmenukus, kuriuos parsivežėte iš atostogų pajūryje: atėjo jų laikas! Jūsų „terariumo“ jaukumą pabrėš instaliacijos iš didelių akmenų ant knygų lentynų ir stelažų ar smulkūs spalvoti akmenėliai, supilti į stiklines vazas.

Ką gydyti
Ant stalo turi būti skanėstų iš augalinių ingredientų – daržovių salotų, užkandžių ar dribsnių garnyrų. Mėsai rinkitės kiaulieną arba paukštieną, o svečius galėsite vaišinti kokteiliais.

Dekoruodami stalą nepamirškite spalvų saiko: pravers žalia, pilka, blyškiai geltona ir balta – bet ne viskas iš karto. Geriausia rinktis neutralų foną ir vienos spalvos akcentą: pavyzdžiui, stalą padengti pilkų atspalvių su smaragdo elementais. Tai pasirodys neįprasta ir visiškai patenkins metų šeimininkę.

Ką dovanoti
Simbolis lengvai virsta elegantiška puošmena: gyvačių, auskarų ir kitų aksesuarų formos apyrankės ir karoliai bus puiki dovana. Vyrams tinka sąsagos arba kaklaraiščių segtukai, piniginės, dalykiniai sąsiuviniai.

Nereikėtų vengti ir praktiškų dovanų: jei žinote, kad artimieji nori ko nors naudingo: įrangos, dalykėlių, brangių medžiagų ar hobiui skirtų įrankių, nedvejodami dovanokite juos.

Naujųjų metų dovanos visada užima didelę biudžeto dalį. Arba ne visada – jei perkate juos išsimokėtinai naudodamiesi Halva . Negailėkite džiaugsmo savo artimiesiems ir sumokėkite dovanų kainą patogiais mokėjimais be palūkanų.

Ko tikėtis iš Gyvatės metų
Viena vertus, gyvatė vadinama ramiu, išmintingu gyvūnu. Kita vertus, Gyvatės laikas dažnai atnešdavo pasauliui dramatiškų incidentų ir kataklizmų.

Taigi 1881 m. „Narodnaya Volya“ susprogdino imperatorių Aleksandrą II. 1905 metais įvyko revoliucija. Spalio revoliucija taip pat įvyko Gyvatės metais. 1929 metais JAV prasidėjo Didžioji depresija, o 1941 metais SSRS prasidėjo Didysis Tėvynės karas.

2001 m., taip pat skirta gyvatei, rugsėjo 11 d. įvyko didžiausias teroro išpuolis JAV istorijoje. Po 12 metų Benediktas XVI atsisakė popiežiaus – pirmą kartą per 600 metų popiežius atsisakė sosto.

Tai nerimą keliantis sąrašas – tikimasi, kad jis nebus įtrauktas į 2025 m. Tačiau astrologai perspėja, kad be lūžių tai neįvyks.

Gali paguosti, kad metų simbolis nebūtinai pranašauja sunaikinimą: tai gali būti reikšmingi pokyčiai į gerąją pusę, nors ir susiję su milžiniškomis pastangomis ir naujų išteklių paieška.

Vienaip ar kitaip, populiarus posakis taps aktualus: „Ruoškis blogiausiam, tikėkis geriausio“. Jei žvynuota metų šeimininkė atneša rūpesčių ir permainų, geriau jiems pasiruošti iš anksto.

Kokie jums bus šie metai?
Manoma, kad tam tikro „šeimininko“ valdymo laikotarpiai ypač svarbūs gimusiems po šiuo ženklu. Tačiau dovanos ir išbandymai, kuriuos atneša mecenatas, visada priklauso nuo jo charakterio.

Gimusieji po Gyvatės ženklu 2025 metais turės priimti svarbius sprendimus ir gauti atlygį, jei sprendimas bus pasirinktas teisingai. Karjera gali kilti aukštyn: gyvatės „nusilies odą“ ir įrodys, kad yra aktyvūs ir naudingi darbuotojai. Jei atėjo laikas, pasiruoškite reklamuoti naujus projektus, generuoti idėjas ir jas įgyvendinti arba ieškoti naujos krypties: viskas pavyks.

Pinigai ateis po sėkmės darbe, bet jei nesusitvarkysite ir nepradėsite taupyti ateičiai, jie išnyks taip pat lengvai, kaip ir atsirado.

Asmeniniuose reikaluose Gyvatės laukia klestintis metas: ženklo šeimos atstovų namų horizontas bus be debesų, o vienišiai turės galimybę sukurti šeimą. Svarbiausia nepraleisti šios progos, jei to prireiks, tačiau stačia galva į santykius neskubėkite: net ir romantiniuose reikaluose nepamirškite apdairumo ir praktiškumo.

Sveikata gali būti silpnoji šio ženklo atstovų vieta – per daug darbo, nėra laiko sirgti… kol kas. Kad to nesuvoktumėte per vėlai, stebėkite save. O jei įmanoma, atsipalaiduokite prie jūros.

Kalbant apie gimusius po kitais ženklais, 2025-ieji bus palankūs Jaučiui ir Gaidžiui: jų pastangos lydės sėkmę, o šeima ir sveikata nekels daug rūpesčių. Tačiau tigrai, beždžionės ir kiaulės turėtų pasiruošti išbandymams ir kliūtims kelyje: jie nedraugauja su gyvate, todėl lengvo gyvenimo tikėtis neverta.

Tačiau aiškinantis, kam gyvūnui skirti 2025-ieji ar kiti metai, nereikėtų į prognozes žiūrėti per daug rimtai. Iš bet kurio kalendorinio laikotarpio bėdų geriau nesitikėti, kad ir kas jį globotų.

Galiausiai sėkmės ir nesėkmės nutinka kiekvienam, o kaip su jomis susidorosime, priklauso tik nuo mūsų patirties, sveiko proto ir artimųjų palaikymo. Jei esame viskam pasiruošę, sėkmė mus visada lydės.

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku