Šis bulvių patiekalas jums turėtų patikti ir ne tik dėl savo paprastumo bei skonio – keiskite įdarus ir kiekvieną kartą turėsite visiškai kitokį skonį.Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
Patarimas : į bulves galite dėti kapotų ir aromatinių žolelių bei paruoštų bulvėms skirtų prieskonių.
Įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir paskleiskite dalį masės, išlyginkite ją į blyną.Kepkite ant silpnos ugnies, kol iškeps, apverskite ir kepkite kitą pusę po dangčiu 2 – 3 minutes ant silpnos ugnies.Paimkite bet kokią dešrą, virtą ar rūkytą, supjaustykite juostelėmis, sutarkuokite sūrį.Į vieną pusę dedame įdarą, dešrą ir sūrį ir uždengiame antrąja blyno dalimi.Kepkite, kol sūris išsilydys.Patiekite su įvairiais padažais.